9

Komentari (9)

opasni12
Pijun milorada dodika! Ovaj nema pojma o čemu on priča,tko se razumije imalo u nog sve mu je jasno
milivoje
U ćorku ćeš ti,ubrzo.
DobarDan
Sta je on pogrijesio ? Bolje ovaj sa nekom energijom nego fikus-Mile i fikus-Begic... Doslo je daj sta das, samo da se pokrene nesto..
Doci ce vrijeme kada se bosanski, srpski i hrvatski jezik nestati, jer u zadnji 20 godina sve vise i vise se koriste modificirane engleske rijeci, vjerujte ljudi da me to totalno nervira, kao na primjer ova rijec krucijalno (crucial) (presudan, odlucujuci...) ili na primjer pa opet devastirajuca poplava ili on je propmptno reagovao, sve su to modificirane engleske rijeci, ne znam zasto se koriste te modificirane engleske rijeci u nasem jeziku kad mi imamo nase rijeci lil jezik, nazalost tih ti rijeci u nasem jeziku je sve vise i vise, ama govori bolan da i onaj nas obican covjek razumije, za sledeci 100 godina nece biti ni bosanskog, ni srpskog ni hrvatskog jezika to ce biti modificirani engleski jezik, da djedovi i pradjedovi ustanu iz goroba i vide da djeca ne pricaju svoj jezik nego modificirani engleski jezik mislim da bi se ponovo vratili u grob, ali ja znam zasto je to, to je zato da neko ispadne vise ucen ili obrazovan ako profura po neku modificiranu englesku rijec, da bi to pomodarstvo u jeziku i ostali prihvatili, ali nazalost na nasu stetu.
starmac
Kome ti mažes oči i bacaš ublehe.Znaci potvrda je stigla da ce BORAC u EVROPU i nastavit guranje u vrh po bilo koju cjenu.Politickom SAVEZU BiH ovaj je podoban.
DylanDog
Neka malo i Borca u Evropi... Šta fali?! Banja Luka je lijep grad i zaslužuje tako nešto. Zar ne?
Dena33
Slazem se. Kad su se nekad gurale neke Modriče , Orašja i ostala sela nije nam smetalo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.