5

Komentari (5)

GuiliDamou
D da da, i Danilovic i Sanicanin i Chetkovich i Kovacevich golman kojeg nisu dali da Petev zove zbog toga shto niye htio da potpishe ugovor sa Vicinim kumom, i Rusiya na krayu kao na ranu sol!
velez mo
Jbg,ako je ikom nanesena steta to je Velez,podero nas je Vico maksimalno.Ali sve u svemu kad se sagleda opet je u svom mandatu pokrenuo nove terene,sad ima 6,7 hibrida,ide da se smanji zimska pauza,igrace se brzi atraktivniji fudbal,na tome mu svaka cast.Vico samo to sudenje popravi,bez stela,natezanja,sudija.Pusti nek se igra lopte,pa ko je bolji nek pobjedi,doduse ovu polusezonu suđenje je puno bolje nego proslu sezonu
nakopitam
Jebbali ti dodik, borac, osim i zeljeznicar sve po spisku. A i ti njima isto
davide.azzurri
Mayku sebi yebo pa brata napravio
jassony
A mamicu vam genocidasku onu zamscenu i zalojenu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti