7

Komentari (7)

mirza24
hahahahaha ma nismo mi za nesto bolje kad ovaj moze biti glavni u nogometu
user1677490484
Hajde živ bio napravi reformu sudijske organizacije. Pa bolan svi nam se smiju šta se dešava. Kakve su kazne za ove sudije što su pravile kardinalne greške? Kada već spominješ i da se kod ostalih dešavaju greške, u Evropi takve sudije po 3 godine ili čak više nikako ne sude, ali zato kod nas...tu su za tri kola ponovo.
JuventinoBK
Stvarno je Vico doktor, a vi mošnje dudlajte ga. Eto dao vam je Barbareza, ćutite sad. Što se mene tiče, draže mi je da je borac šampion nego židovski svinjski.
Salgijica
Da budem iskren lik sve dobro radi sto se tice takmicenja u BiH, osim sto bezveze guraju Borac, daj ba pusti ih da igraju ne treba im pomoc eto osvojili su, sljedece godine daj posteno prvenstvo i kako ko. Ovo sa sudijama je ocigledno i lakrdija teska. Reprezentacija nek se bori svakako je los kvalitet igraca, al eto, ova prosla grupa je bila ocajna nisu mogli meda tako da nek Vico kupi sudije za sljedece kvalifikacije. Repka je rang Borca u europi xD
Korisnik1966
A,nacionalisticki ispadi na stadionima,baxanje pirotehnike na travnjak,to ostaje mizernih 2,3,...maximalno 5000 KM,za klubove.Uvedite da sr takve stvari kaznjacaju po 100.000 KM za klubove,da vidimo hoce li navijacke grupe tasa ponavljati iste stvari na stetu svojih klubova,a ove sadasnje kazne su mizerne za takve stvari
realista1982
Čim se nešto izglasa jednoglasno,to je dokaz malverzacije...Ko u diktaturi !!!
rabodimis
Mrs jbo ti pas mater lopovsku !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.