5

Komentari (5)

atomskimrav
Samo likovi sa balkana u vidu hoštaplera, kurvi, kriminalaca i "sportskih radnika" tipa Vico, Dzemidzic i ostala elita iz saveza bivaju nagrađivani, a pametan insan ne moze od istih da dođe do izrazaja.
Mowzilla
Nagradjuju ga za kriminal, takav im je i trebao. Cuj molim te, zavrsio vec stadion u bl, a za ostale se ne zna da li ce jos ove godine. Ima da prezimi gradjevina sve ijedna, kvalitet lige ce jos vise opasti, a treneri ne samo da ce se mijenjati kao na traci, nego ce se koskati jos vise kao neki dan sto su...
PRESEDAN
Jel Giga dobio kakvo priznanje?
volta
Ljudi koji su vani cijenjeni kod nas najviše pljuju oni koji ima osnovnu školu završenu, još je takvih primjera poput Salohamidzica ili Halilhodzica koji su vani gospođa, a u Bosni "papci"
Ende
Vico cijenjen vani... ovo oni po defaultu salju, a vicino piskaralo objavljuje ova sranja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti