15

Komentari (15)

Chico
Mora da je Pico obecao sportsport redakciji besplatno putovanje u Rumuniju o trosku saveza
fukaraslana
Vico odlaziiiii i povedi svoje robove misimovica i petev odlaziiiiiiiii
znalac001
a sto se raduju nije valjda zato sto su pobjedili crnu goru
Baboisback
Vico seoska varalica. Savez napolje.
Martinovic
Sto je vararalica sto je Srbin a ne bosnjak
pjanke.sa
SAVEZ NAPOLJE! Izabrati ljude koji imaju veze sa fudbalom i sportom uopste i da pritom nisu fasisti niti politicki ofarbani!
plemic
postao vice popularniji od baketa!
Ratnik
Ljudi nije bitno ko je koje vjere, bosanci su bosanci a bosanci su ima li sve vjere od prve pa do zadnje, onome kome to ne pase neka ide van bosne, prvo je bosna bila pa poslje vjere! Bitno je pokazati ljudima da se moze skupa, nedaj se bosno iako evropski mediji sve cine da nas razdvoji, budite ponosni sto imamo sve vjerske kuce u bosno, to nema svak! Bosna & Hercegovina
Eno30
Ne slavi on sto voli Bosnu vec 3 miliona sadce leci na fudbalski savez pa da se nakrade malo. Svaka čast zmajevi na pobjedi
pitariistok
On ako misli da ce sa dva clanka o njemu na kojima satro slavi pobjedu repke i drzave za koju je moj stari zivot dao,promijeniti misljenje konkretno mene o njemu zestoko se za...o!!! Sto se mene tice i dalje ti sve na kamaru lopovsko,vhlasko i ono pokvareno j..em!!!
user1663816644
Koliko se dobili da mu lizete zicagu?
krems_krems12
Koliko vam je kriminalac vico platio da pisete pozitivne stvari o njemu?
SarajFK
E to je pravi predsjednik! SVAKA TI CAST PRESJEDNICE!!!!!
King_Kenny
...opet Vicko podmazao ove sa SS...
Ale23
2 propusnice i odma zvijezda.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.