Slavlje iz svlačionice: Zeljković u glavnoj ulozi!

Objavljene fotografije

Slavlje iz svlačionice: Zeljković u glavnoj ulozi!

A. Čaušević

Prvi put nakon nekoliko godina veliko slavlje u svlačionici fudbalske reprezentacije BiH.

Zmajevi su golom Ermedina Demirovića pobijedili Crnu Goru sa 1:0 te su osim tri boda postigli mnogo toga ostvarivši niz benefita.

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje, a bilo je uzbudljivo i u svlačionici gdje se među igračima pojavio predsjednik Saveza, Vico Zeljković.

Kao što se može vidjeti na nekoliko fotografija koje je objavio FS BiH može se vidjeti kako Zeljković predvodi navijanje zajedno sa igračima.

Nakon toga je uslijedila i zajednička fotografija sa stisnutim šakama što je dovoljan pokazatelj zajedništva koje vlada među igračima.

[facebook]https://www.facebook.com/nfsbih/photos/a.514982715184979/6151668941516300/?type=3[/facebook]

Oglasi

Podsjećanja radi, fudbaleri BiH su osvojili prvo mjesto u grupi te izborili plasman u Ligu A, na taj način zaradili i tri miliona eura.

Pored toga, Zmajevi su osigurali i eventualno mjesto u baražu za Evropsko prvenstvo, dok imaju i zagarantovan drugi šešir za žrijeb kvalifikacionih grupa 9. oktobra.

Sigurno i novčani dio kolača je dodatni razlog za zadovoljstvo svih u reprezentaciji, posebno za čelnike Saveza jer se radi o odličnoj cifri.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, Zeljković nije krio svoje oduševljenje zbog pobjede i u svečanoj loži stadiona Bilino polje što je zabilježio i reporter portala SportSport.ba kad je proslavio pobjedu sa ostalim prisutnim.

Podsjećanja radi, BiH do kraja Lige nacija ima da odigra još jedna meč. U pitanju je gostovanje Rumuniji, a taj meč se igra u ponedjeljak od 20:45.

Top Komentari

King_Kenny
...opet Vicko podmazao ove sa SS...
12 5
SarajFK
E to je pravi predsjednik! SVAKA TI CAST PRESJEDNICE!!!!!
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi