Gleda i ne vjeruje u ponude: Tri slavna kluba spremila po 150 miliona, na njemu je da izabere

Sprema se veliki transfer koji će uzdrmati Evropu

Gleda i ne vjeruje u ponude: Tri slavna kluba spremila po 150 miliona, na njemu je da izabere

Admin Čaušević

Izgleda da se već nazire prvi veliki transfer u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, a realizovat će ga igrač koju je oduševio Evropu svojim partijama ove sezone. 

Svi su ga vidjeli u dresu Bayerna, čak se i govorkalo da će 100 miliona eura biti dovoljno, međutim kako sada stvari stoje Bavarci su ispali iz utrke.

Jedan od najtraženijih igrača Starog kontinenta, Victor Osimhen će gotovo pa sigurno napustiti Napoli, pogotovo nakon ponuda koje je dobio.

Nakon eliminacije budućeg šampiona Serije A iz Lige prvaka italijanski mediji pišu o vrtoglavoj ponudi za sjajnog Nigerijca.

PSG, Chelsea, Manchester United su spremili po 150 miliona eura i sada je na sjajnom napadaču da odluči gdje će nastaviti karijeru.

Osimhen želi po Ligu prvaka i to je jasno. S Napolijem teško da može doći do tog cilja i svoje ambicije će pokušati ispuniti na drugom mjestu.

Oglasi

Upravo iz tog razloga Chelsea je automatski ispao iz utrke pošto londonski klub naredne sezone neće igrati najeltinije klupsko takmičenje na svijetu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cp-14hADFKH/?hl=en[/instagram]

Osimhenov idol Didier Drogba je javno savjetovao Nigerijcu da izabere PSG, dok bi na kraju mogla odlučiliti popularnost Manchester Uniteda.

Na kraju će će 24-godišnjak biti taj koji će donijeti konačnu odluku, a sigurno će maksimalno profitirati i Napoli s obzirom na ogromnu zaradu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije tri godine su Partenopei platili Osimhena 70 miliona kad je stigao iz Lillea, da bi sada zaradili duplo više. Iz ugla dobijeno i uloženo sigurno se radi o jednom od najboljih transfera ikada.

Nadao se Aurelio De Laruentiis da bi Nigerijac mogao produžiti ugovor, međutim već sada je jasno da je Osimhen spreman za veće izazove, samo je pitanje u dresu kojeg kluba će to i biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi