Vida ruši rekorde, stiže nova velika ponuda

Sada i Arsenal?

Vida ruši rekorde, stiže nova velika ponuda

Edmir Škorić

Domagoj Vida imao je sjajne nastupe u dresu hrvatske reprezentacije na prestojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vida je s Hrvatskom igrao finale Svjetskog prvenstva, ali i pored poraza od Francuske on i saigrači ostavili su nevjerovatan dojam i brzo postali jako tražena roba.

Posebno se to odnosi na Vidu, koji je impresionirao na poziciji stopera u duelu s Dejanom Lovrenom, pa su male šanse da će i naredne sezone biti član turskog velikana Bešiktaša, u koji je došao u januaru.

Za njega su najprije interes pokazivali West Ham i Liverpool, pa se pojavila navodno i Barcelona, a sada jedan novinar blizak Arsenalu tvrdi da Topnici žele Hrvata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novi trener Arsenala Unai Emery dovodi brojna pojačanja u klub i nije isključeno da se Topnicima pridruži i Vida, koji obara rekorde kada su u pitanju Hrvati ovog ljeta na transfer tržištu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cole
u DUELU sa Lovrenom??????????? danas je svako novinar bruka koliko ste nepismeni ZNATE LI ŠTA JE DUEL
8 2
hercegbih
JEBEM VAM MAJKU USTA ODVRATNU JEBO TI LOVREN I VIDA PLEME
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi