Vidal nije birao riječi nakon žrijeba: A sada je**nje!

Po svemu sudeći, biće svega u duelu Reala i Bayerna

Vidal nije birao riječi nakon žrijeba: A sada je**nje!

Žrijeb u Nyonu je rekao svoje. U polufinalnim duelima Lige prvaka koplja će ukrstiti Roma i Liverpool, te Real Madrid i Bayern.

Roma i Liverpool su ove sezone pobrali simpatije svih ljubitelja fudbala, pa već sada njihov duel privlači pažnju, ali ipak u drugom polufinalnom dvomeču se očekuje "sudar titana".

Biće to drugi put u dvije sezone da Bayern i Real Madrid odmjeravaju snage u završnici Lige prvaka, a u Bayernu još nisu "oprostili" Kraljevima prošlogodišnju kontroverznu eliminaciju.

Posebo se to odnosi na Artura Vidala koji je na svom Twitter profilu najavio osvetu. Temperamentni Čileanac nije birao riječi nakon što su obznanjeni parovi polufinala Lige prvaka, pa je samo poručio: "A sada je**nje!"

Očekivano ovaj njegov post je ubrzo zapalio društvene mreže, ponajviše zbog "riječnika" Čileanca.

Podsjetimo, Arturo Vidal je u srijedu na Allianz Areni, dok je Bayern igrao protiv Seville, na tribinama "uhvaćen" kako prati i zdušno navija za svoj bivši klub Juventus u duelu protiv Reala, pa je očito da mu Kraljevi i nisu najomiljenija ekipa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi