Vidal poručio da se Messi i Lewandowski ne mogu porediti: "Evo s kim ćete ga porediti"

Pred sutrašnji meč Barce i Bayerna

Vidal poručio da se Messi i Lewandowski ne mogu porediti: "Evo s kim ćete ga porediti"

E. Čaušević

Barcelona i Bayern sutra navečer igraju u Lisabonu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Zbog novih pravila da će se u nokaut fazi igrati samo jedan meč jasno je da nas očekuje sutra spektakularna borba starih rivala. Barca i Bayern su se ranije sastajali u nokaut fazi, a čini se da su imali podjednak uspjeh.

Posljednji put su igrali 2015. godine kada je Barcelona uspjela da prođe dalje uz nevjerovatnu igru Lea Messija, te su kasnije Katalonci i osvojili titulu prvaka Evrope.

Međutim, ovaj put Bayern je u dosta boljoj formi nego Barcelona kojoj je ostala još Liga prvaka kako bi pokušala spasiti sezonu. Mnogi kažu da je ovo okršaj i ponajboljih igrača svijeta Lionela Messija i Roberta Lewandowskog, ali Arturo Vidal ne misli tako.

Čileanac je pred sutrašnji meč izjavio da je Lewandowski fantastičan igrač, ali da je ludost porediti ga s Messijem, te je poručio da je realnije da ga porede sa Luisom Suarezom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Robert Lewandowski je nevjerovatan, neumoljiv je napadač. Igao sam tri godine s njim, gledao sam ga kako se razvija i trenira. Međutim, Leo Messi je s druge planete i ne smijete ga porediti ni sa kim. Lewa je najbolja 'devetka' svijeta te je rame uz rame s Luisom Suárezom s kojim ga možete porediti, poručio je Vidal.

Kvote za sutrašnji okršaj Bayerna i Barcelone koji se igra od 21 sat možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Stvarno su dosadni više, pa ni jedan navijač Bayerna nikad ne bi poredio Messija i Lewu..
8 0
ryan.giggs
Jeste naporni, fakat.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi