Vidal se ekspresno predomislio
Foto: EPA

Poigrao se sa emocijama navijača

Vidal se ekspresno predomislio

Zanimljivo je bilo proteklog dana u životu veznjaka Bayern Munchena Artura Vidala, koji se propisno 'poigrao' sa emocijama svojih fanova.

Nakon što je prvo izjavio da je njegova karijera u reprezentaciji Čilea završena sa sinoćnjim porazom od Brazila (3:0), zbog kojeg njegova selekcija neće igrati u Rusiji naredne godine, nakon nekoliko sati se oglasio na Twitteru u sasvim drugačijem tonu.

Vidal je očigledno bolje razmislio i shvatio da je prerano za odlazak, pa je sa navijačima podijelio radosne vijesti.

“Ratnik može plakati, osjećati strah, čak i biti razočaran, ali se nikada ne predaje i do smrti ne odustaje", napisao je Arturo Vidal, koji je tako dao ovoj priči potpuni preokret.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Arturo Vidal ima 30 godina i za reprezentaciju Čilea nastupa još od 2007. godine. Do sada je u dresu s nacionalnim grbom odigrao 95 utakmica, postigao 23 pogotka i jedna je od živih legendi čileanskog reprezentativnog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi