Vidal se oprostio od saigrača i ispraznio ormarić u svlačionici, a gospodski potez sve oduševio

Ide u Inter

Vidal se oprostio od saigrača i ispraznio ormarić u svlačionici, a gospodski potez sve oduševio

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal danas će najvjerovatnije doputovati u Milano na ljekarske preglede.

Španski mediji objavili su sinoć da su Barcelona i Inter sve dogovorili oko Vidala, te da će on danas put Milana kako bi odradio ljekarske preglede, te potpisao trogodišnji ugovor s novim klubom.

Zanimljivo je da će Inter platiti svega 500.000 eura plus bonusi za Vidala što je dokaz da je Barcelona željela samo da ga se riješi. Vidal se očekuje danas na ljekarskim pregledima, a pojedini fotoreporteri već ga čekaju na aerodromu u Milanu.

Također, treba dodati da se Vidal na jučerašnjem treningu oprostio od saigrača Barcelone, te im je potvrdio da napušta klub i ide u Inter.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidal je ispraznio i svoj ormarić u svlačionici i jasno je da se u trening centar katalonskog kluba više neće vraćati. Vidal je napravio i gospodski potez jer je prvo traži Ronalda Koemana da razgovara s njim i poruči mu da se ne ljuti što ga je otpisao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi