Video analitičar Ermin Avdić u stručnom štabu Mehe Kodre

Trenutno radi i u A reprezntaciji naše zemlje

Video analitičar Ermin Avdić u stručnom štabu Mehe Kodre

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Meho Kodro početkom ovog mjesta pronašao je novi angažman.

Naime, Kodro će u novoj sezoni sa klupe predvoditi švicarski Stade Lausanne Ouchy.

Saradnju je dogovorio na dvije godine, a ovaj klub trenutno nastupa u drugom rangu švicarskog nogomet sa visokim ambicijama u novoj sezoni.

Saznajemo da je Kodro odlučio u stručni štab uključiti i video analitičara Ermina Avdića, nekadašnjeg člana stručnog štaba FK Sarajevo, moldavskog Sheriff Tiraspola i tuniskog CS Sfaxiena koji trenutno ovaj posao obavlja u A reprezentaciji naše zemlje.

Sa Sarajevom je osvojio dva trofeja, a po jedan je osvojio i u Moldaviji te Tunisu, pa sigurno da Kodro smatra da će i njemu biti sretan.

Kodro i Avdić imali su priliku sarađivati u FK Sarajevo, te sada ponovo zajedno nastavljaju svoj put.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi