Vieira utišao Čačak

Crvena zvezda remizirala sa Borcem

Vieira utišao Čačak

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 30. kola Super lige Srbije odigrali 1:1 (1:0) na gostovanju kod ekipe Borca iz Čačka.

Domaćin je dosta bolje otvorio meč. Nekoliko poluprilika imali su fudbaleri Borca, a naa prvovelikouzbuđenje čekalo se sve do 33. minute meča kada je za vodstvo domaćina pogodio Obradović koji je postavio rezultat prvog poluvremena.

U drugom dijelu konkretniji su gosti. Svega 20 minuta trebalo je Vieiri da postigne pogodaka nakon što je sa klupe ušao u igru. On je u 68. minuti meča postigao gol, koji je ispostavit će se na kraju donio crveno-bijelima bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti