Iz Crvene zvezde u Bundesligu?

Katai na meti Stuttgarta

Iz Crvene zvezde u Bundesligu?

Ponajbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai mogao bi napustiti Beograd nakon završetka sezone.

Ovaj fudbaler se nalazi na meti Stuttgarta, koji će u ljetnom prelaznom roku ostati bez Didavija. Čelnici Švaba u Kataiju vide njegovog nasljednika i spremni su poslati ponudu.

"Znam da se za mene interesovao Stuttgart, ali i još neki klubovi koji me prate. Želja mi je da sa Crvenom zvezdom odigram kvalifikacije za Ligu prvaka, a nakon toga bi moglo doći do rastanka, ako dođe ponuda koja se ne odbija", rekao je Katai.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Crvena zvezda ove sezone pruža impresivne partije u domaćem šampionatu i pred čelnicima ovog kluba je težak zadatak da održi onosnicu tima na okupu i u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi