U Liverpoolu bijesni na Zvezdu zbog Grujića

Nikako da sanira 'lakšu' povredu

U Liverpoolu bijesni na Zvezdu zbog Grujića

Čelnici Liverpoola bijesni su na Crvenu Zvezdu zbog mladog fudbalera Marka Grujića.

Grujić se nedavno povrijedio te su iz Zvezde poručili da je riječ o lakšoj ozlijedi koja bi uskoro trebala biti sanirana.

Ipak, on je van terena već nekoliko posljednjih mečeva, a propustio je i debitirati za reprezentaciju Srbije, iako se pojavio na reprezentativnom okpljanju.

Čelnici Liverpoola su navodno nezadovoljni lošim medicinskim tretmanom za fudbalera kojeg su kupili ovog januara za oko šest miliona eura.

Grujić bi ovih dana treba doći u Liverool kako bi njihovi doktori obavili detaljnije preglede te ustanovili o čemu je riječ.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo da je Liverpool Grujića kupio ovog januara, ali da je dogovor da ostane u Beogradu do kraja sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije