Vijesti koje Montolivo nije htio čuti

Veoma teška povreda

Vijesti koje Montolivo nije htio čuti

Italijanski vezni fudbaler Riccardo Montolivo povrijeđen je napustio sinoćnju utakmicu svoje reprezentacije protiv Španije.

Montolivo se povrijedio u 30. minuti te je umjesto njega u igru ušao također vezista Milana Bonaventura.

Današnji pregledi pokazali su da je Montolivo u veoma teškom stanju, odnosno da se radi o povredi krucijalnih ligamenata koljena te da Montolivu slijedi pauza od čak šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da je Montolivo imao još jednu veoma tešku povredu i to baš u susretu svoje reprezentacije. Bilo je to pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu kada je Montolivo doživio lom noge zbog čega je također pauzirao oko šest mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi