Vijetnamski navijači provocirali Sona fotografijom u uniformi za vojsku

Nisu uspjeli da ga isprovociraju

Vijetnamski navijači provocirali Sona fotografijom u uniformi za vojsku

E. Čaušević

Reprezentacija Južne Koreje plasirala se u finale Azijskih igara nakon današnje pobjede protiv Vijetnama sa 3:1.

Južna Koreja će u finalu igrati protiv Japana, a ovaj meč će se pomno pratiti širom svijeta zbog igrača Tottenhama, Son Heung-mina. Naime, njega još jedna pobjeda dijeli od toga da izbjegne vojni rok od dvije godine u svojoj zemlji od kojeg strahuje već mjesecima.

Veoma zanimljivo danas je bilo na tribinama polufinalne utakmice jer su navijači Vijetnama imali zanimljivu provokaciju za Sona. Jedan od navijača napravio je fotografiju Sona u uniformi za vojsku i tako mu poručio da nema ništa od povratka u Tottenham, te da će u vojsku. Ipak, Koreja je pobijedila, a Sona će spasiti pobjeda u finalu i osvajanje zlatne medalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi