Vikend za uživanje, ali samo ako ste dobili platu
Zanimljiv vikend u ligama širom Evrope je pred nama. Imaćemo šansu da gledamo neke zaista jake mečeve širom Starog kontinenta (Foto: EPAa)

Derbi za derbijem

Vikend za uživanje, ali samo ako ste dobili platu

M. Šljivak

Vikend koji je pred nama donosi nam nekoliko zaista velikih derbija širom Evrope.

Naravno, najviše pažnje privući će meč engleske Premier lige između Manchester Cityja i Arsenala, koji se igra u nedjelju od 17:30 sati.

Građani su veliki favoriti u ovom duelu. Niko ne vjeruje previše u pobjedu Arsenala, pa je kvota u kladionici Mozzart na trijumf Topnika zaista ogromna.

Italijanska Seria A donosi nam u nedjelju od 20:30 sati veliki derbi između Rome i Milana na Olimpicu. Iako je Vučica u velikoj krizi, Mozzart ih vidi kao blagog favorita u ovom duelu.

Zato je Barcelona u subotnjem duelu (18:30) protiv Valencije veliki favorit. Kvota to jasno pokazuje, a ako ipak vjerujete u iznenađenja Mozzart vam daje kvotu koju ne možete ignorisati na pobjedu Šišmiša.

Bundesliga nam tokom vikenda donosi okršaj Bayera i Bayerna u Leverkusenu. Bavarci su u odličnoj formi, tako da ne čudi ponuđena kvota na njih, koja je usprkos svemu izuzetno dobra. Mozzart je na Bayer postavio kvotu 6.00.

Nedjeljni program u Francuskoj donosi veliki derbi između Lyona i PSG-a. Kao i prethodnih godina, Mozzart u ovom duelu vidi PSG kao favorita, ali ni kvota na Lyon nije previše visoka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Šta??!! Plata i vikend, konačno rješenje = novinarski virtuozi sportsport.ba.
3 0
Medo-Brundo
Aaaa idiota! Ja i Hakija i bez plate rahat. Malo sura, parce suha mesa i tekme!!! IJM autoru!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi