Villa seksualno uznemiravao uposlenicu kluba?
EPA

Španac u problemima

Villa seksualno uznemiravao uposlenicu kluba?

Umirovljeni španski fudbaler David Villa suočio se s velikim problemima.

Villa se nekoć smatrao jednom od najvećih fudbalskih zvijezda svog vremena, no danas je u središtu pažnje zbog skandala koji snažno odjekuje SAD-om.

Naime, Villu je djevojka koja je radila kao pripravnik u New Yorku optužila da ju je seksualno uznemiravao 2018. godine i da je zbog toga odlučila promijeniti čak i profesiju.

"Uznemiravanje koja sam doživjela u New York Cityju izaziva zgražanje kad god pomislim o profesionalnom sportu. Promijenila sam skroz profesiju jer su mi s*anja uništila snove", kazala je neimenovana djevojka, kazavši kako gotovo nije prošao dan da je Villa nije dodirivao ili verbalno maltretirao.

Nakon ovih optužbi ubrzo je reagovao i sam fudbaler, koji je cijelu stvar deamntovao, uz napomenu da će se protiv ovakvih tvrdnji boriti pravnim putem.

Villa je inače za četiri godine igranja za New York City ostavio neizbrisiv trag. U MLS ligi je postigao 77 golova.

Top Komentari

TheAnswer
Ozil shupak turski, yebo ga terorist erdogan. Najveći turski sportaš je Hakan Šukur a ne priznaju ga, a sada Enes Kanter
1 7
BobPaisley
...dvije godine joj je trebalo da shvati je seksualno uznemiravao...i tako svaka od ovih koje s vremena na vrijeme optuze nekog poznatog ne bi li se nasle u centru paznje i pokusale izmusti lovu...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti