Villas-Boas ostaje na klupi Marseillea

Još jednu sezonu

Villas-Boas ostaje na klupi Marseillea

A. Čaušević

Andre Villas-Boas se posljednjih desetak dana dovodio u vezu s odlaskom iz Marseillea. 

Nakon što je Andoni Zubizarreta napustio funkciju sportskog direktora očekivalo se da njegovim stopama krene i Villas-Boas, ali to neće biti slučaj.

Portugalski trener će voditi Marseille i u narednoj sezoni kada će nakon dugog niza godina klub s Azurne obale igrati Ligu prvaka.

"Nakon nekoliko sastanaka prethodnih dana sa vlasnikom kluba Frankom McCourtom i predsjednikom Jacqueos Eyraudom, Andre je potvrdio da želi nastaviti saradnju i sljedeće sezone", saopšteno je iz Marseilla za agenciju AFP.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Villas-Boas je na klupu jedinog francuskog prvaka Evrope sjeo prošlog ljeta i klub je vodio do drugog mjesta u Ligue 1. Bila mu je to povrtnička sezone na Starom kontinentu nakon što je jedno vrijeme radio u Kini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi