Vincent Tan se javio iz Kuala Lumpura i pokazao da nosi poseban dres Sarajeva

Čestitao im na tituli

Vincent Tan se javio iz Kuala Lumpura i pokazao da nosi poseban dres Sarajeva

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine zvanično je završena u ponedjeljak, a titula je pripala FK Sarajevo.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH odlučio je prekinuti fudbalsku sezonu, a konačan ishod u Premijer ligi zaključen je prema trenutnom stanju na tabeli. Titula je tako pripala Sarajevu, a igrači i navijači ovog tima su znali kako da je proslave.

Čestitka za bordo klub stigla je i od bivšeg prvog čovjeka Sarajeva, Vincenta Tana, koji se oglasio iz Kuala Lumpura.

"Pozdrav iz Kuala Lumpura. Zdravo Sabrina, igrači FK Sarajevo, ostali članovi, trener i ono što je najvažnije svi navijači kluba. Čestitam vam jer ste drugu godinu zaredom uspjeli biti šampioni. Veoma sam sretan i nadam se da ćete i naredne godine biti prvaci".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako više nisam u klubu i dalje sam itekako zainteresovan za dešavanja u klubu i Sabrina mi redovno izvještava šta se dešava. Želim da vam kažem da ste veoma sretni jer sam dao svoje vlasništvo dobroj grupi ljudi i oni vas maksimalno podržavaju. Jednog dana kada se trenutna situacija popravi nadam se da ću doći da vas posjetim. Kada se pandemija smiri i kada svi budemo mogli putovati. Još jednom čestitke FK Sarajevo i želim da vam pokažem dres gdje piše "amidža". Sve najbolje".

I Vincent Tan poslao je poruku za sve uposlenike, igrače i navijače FK Sarajevo.🏆 #7titula #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Sunday, June 7, 2020
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sta mu je ono nabreklo u gacama ? Pendrek ili ? Jer kad spomenu Sabrinu ona mukica mu se trznu. Stari neki perverznjak
6 8
BlueBoys
Utrpani Adžo, kaiš iznad sisa. :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi