Scena na poluvremenu je pokazala ko je veći prgavac između Gavija i Viniciusa

Ko je prvi počeo?

Scena na poluvremenu je pokazala ko je veći prgavac između Gavija i Viniciusa

Admin Čaušević

Real Madrid je razbio Barcelonu na krilima "ramazanske" verzije Karima Benzeme, ali Gavi i Vinicus su ponovo imali svoj duel i čini se stvorili novo veliko rivalstvo El Clasica.

U revanš susretu polufinala Kupa Kralja Real je na Nou Campu slavio sa visokih 0:4 te prošao u finale. Benzema je postigao hat-trick u drugom poluvremenu, a jedini gol u prvom djelu je djelo Vinicusa.

Vinicus je zabio u finišu prvog dijela i tako trasirao put Kraljeva ka velikoj pobjedi nad ljutim rivalom. Brazilac nije mogao bez duela sa Gavijem.

Kada ova dvojica igrača priđu jedan drugom iskre lete na sve strane, a sudija Munuera ih je na vrijeme smirio tako što im je u 26. minuti pokazao po žuti karton.

Nakon što je španski veznjak napravio faul Vinicius je želio s njim da se obračuna. Razdvojili su ih igrači oba tima, a glavni sudija susreta je izabrao solomonsko rješenje i dao po opomenu obojici.

Oglasi

Do nove napete situacije došlo poslije posljednjeg sudijskog zvižduka za prvo poluvrijeme kada je Gavi ponovo provocirao.

Španac je nešto dobacio, a Vinicius ga je zgrabio za ruku, poslije čega su se jedan drugom unijeli u facu.

Daljni obračun su spriječili i članovi stručnog štaba koji su zaustavili Brazilca u dresu Reala, dok je veznjak Barcelone otišao put svlačionice.

Na kraju je Vinicius svakako bio taj koji je imao razloga za slavlje pošto je postigao gol, a njegov tim je prošao i u finale.

Interesantno da Xavi i Ancelotti uporno brane svoje igrače i traže pravdu, ali čini se da je Gavi taj koji uvijek traži probleme i provocira rivale.

Vinicus je odlučio da svemu stane u kraj, te se suprostavio mladoj nadi Barcelone pa će biti zanimljivo za vidjeti kako će proći njihov naredni susret.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sjor
Vinicius najveci smrad ikad
0 2
NoSikiriky
Viniciusa treba na ranu staviti, duša od čovjeka...De ne serite, i jedan i drugi su prgavi i kraj priče.....
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi