Agent izdao Viniciusa i nakon ovih riječi Brazilca u Madridu neće gledati istim očima

Andre Cury dao zanimljivu izjavu

Agent izdao Viniciusa i nakon ovih riječi Brazilca u Madridu neće gledati istim očima

Midhat Šljivak

Fudbalski agenti skaut Andre Cury saopštio je kako je zvijezda Real Madrida Vinicius Junior veliki navijač najvećeg rivala Barcelone i da je čak plakao zbog pobjeda katalonskog velikana.

Vinicius Junior je postao velika zvijezda u Real Madridu. Bez Brazilca se sastav Kraljeva više ne može ni zamisliti, a navijači jednog od najvećih timova svijeta ovog 22-godišnjaka obožavaju.

Ipak, nakon riječi fudbalskog agenta i skauta Andrea Curyja mnogi navijači neće na Viniciusa Juniora gledati istim očima. Cury tvrdi da je Vini plakao od radosti zbog pobjeda Barcelone u prošlosti.

"Vinicius je bio Culer (navijač Barcelone), ali baš pravi Culer", govori Cury i dodaje:

"Mogu vam otkriti da je plakao od sreće nakon što je Barcelona u Ligi prvaka sa 6:1 demolirala PSG", istakao je Andre Cury.

Oglasi

Bit će svakako zanimljivo vidjeti reakciju brazilskog fudbalera na ove izjave. On je trenutno zaljubljen u Real Madrid i koristi svaku priliku da to pokaže.

Vini Junior je član kraljevskog kluba postao 2018. godine. Stigao je iz Flamenga za 45 miliona eura i ovaj transfer se ispostavio kao vrhunski potez Reala.

Ubrzo je mladi Brazilac postao bitan član ekipe. Protekle sezone je postao i jedan od vođa u ekipi, te se od njega očekuju velike stvari u budućnosti.

Ukupno je u prethodnih pet godina Vinicius Junior nastupio u 225 utakmica za Real i ima učinak od 59 golova i 64 asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba svakako napomenuti da će on u narednoj sezoni biti nova 'sedmica' kluba. On je svoj dosadašnji broj 20 zamijenio za slavni broj 7 koji je prethodno bio u vlasništvu Edena Hazarda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Oh ne ne gledam ga istim očima, pa naravno kad sad nosim naočale puno bolje vidim koji je majstor. Druže koga briga da i sad navija za Barsu dok zabija i asistira za Real. Ako prestane tad cu uzeti za zlo ove tvrdnje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi