Vinicius na treningu osramotio Modrića kao niko prije, Hrvat ga iz bijesa napucao loptom

Nije mu se svidjelo što mu je to uradio

Vinicius na treningu osramotio Modrića kao niko prije, Hrvat ga iz bijesa napucao loptom

Endin Čaušević

Luka Modrić u posljednje vrijeme ne prolazi baš kroz lijep period u Real Madridu, a to se vidjelo i prije nekoliko dan u gradskom derbiju protiv Atletica. Hrvatu ništa ne ide po planu čak ni na treningu, a ono što mu je Vinicius Junior uradio je glavna tema na društvenim mrežama.

Modrić je odlučio ovog ljeta ostati u Real Madridu i produžiti ugovor na još godinu dana iako je imao nekoliko drugih ponuda.

No, on ne krije da želi u Realu da završi karijeru, ali već na početku sezone postalo mu je jasno da tu više neće imati ulogu kao prethodnih desetak godina jer su u klub stigli mlađi igrači željni dokazivanja.

To se vidjelo i za vikend u madridskom derbiju u kojem je Real poražen kod Atletica sa 3:1, a Modrić je odigrao prvo poluvrijeme i tada ga je Carlo Ancelotti ostavio na klupi jer je bio nezadovoljan njegovom igrom.

Jasno je da Modrić ne prolazi kroz najbolji period u Real Madridu, a da mu ništa ne ide od ruke vidjelo se i na treningu.

Oglasi

Naime, na društvenim mrežama hit je postao video s treninga Kraljeva dok su igrači igrali "ševe", a Vinicius je jedinim potezom osramotio Modrića što je Hrvatu dosta teško palo.

Iskusni veznjak je čekao da se ta runda završi, a kada je trebao početi novu napucao je Brazilca loptom i dao mu do znanja da dribling kojim ga je osramotio baš i nije trebao da napravi.

Mnogi su mišljenja da je za Modrića ovo definitivno zadnja sezona u Real Madridu, ali i da je napravio grešku što već ovog ljeta nije napustio Santiago Bernabeu dok je još bio na vrhuncu jer je vidljiv njegov pad forme prethodnih nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Modrić ne odustaje tako lako i sigurno je da će on dati maksimum da se ponovo vrati u formu i izbori za što veću minutažu u Real Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi