Mnogi mu govore da je bahat i razmažen, a on je jučer pokazao kakav je profesionalac

Sitnica koju su svi zapazili

Mnogi mu govore da je bahat i razmažen, a on je jučer pokazao kakav je profesionalac

Endin Čaušević

Ronaldinho i Roberto Carlos jučer su u Miamiju organizovali novu humanitarnu utakmicu.

Legendarni brazilski igrači su uspjeli u Miamiju da okupe veliki broj fudbalskih zvijezda koje smo ponovo imali priliku da gledamo na sceni i uživamo.

Među igračima koji su jučer zaigrali bio je i Vinicius Junior koji se trenutno nalazi na odmoru nakon što je imao fantastičnu sezonu u Real Madridu.

I pored duge i iscrpne sezone Vinicius nije mogao da odbije poziv svojih idola, te je jučer zaigrao u Miamiju u ovoj revijalnoj utakmici.

Jedan detalj posebno je oduševio sve kada je Vinicius izlazio na teren. Mnogi su zapazili da je on prilikom izlaska na terenu izbjegao da stane na grb Intera iz Miamija i pokazao je veliko poštovanje ovom tek osnovanom američkom klubu.

Iako su mnogi za njega često tvrdili da je bahat i razmažen ovaj put je Vinicius pokazao o kakvom se profesionalcu radi i ovom malom sitnicom koju su svi odmah zapazili je zaista oduševio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Najgluplja stvar u svijetu fudbala je ovo preseravanje... Znaci svaki igrac koji je stao na grb ne pokazuje postovanje ? Sta je sa igracima koji igraju za tim i gaze vlastiti grb svaku tekmu ?? dosta je vise ovih sranja hahah
8 0
Dr.Lehrer
Ja ne kontam, pa sto onda svi stavljaju na pod i to bas pod noge. Najbolje most im napravite preko grbova...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti