Koga briga za vaše pare, ima nešto što je mnogo važnije za Viniciusa

Odbit će PSG

Koga briga za vaše pare, ima nešto što je mnogo važnije za Viniciusa

Eldar Ganibegović

Vinicius Junior izrastao je u jednog od najvažnijih igrača Real Madrida.

Ugovor s Realom ističe mu za dvije godine, a u PSG-u već žele da ga dovedu pa su mu ponudili pozamašne brojke da dođe kao slobodan igrač kada mu ugovor s prvakom Evrope istekne.

Ponudio mu je PSG 40 miliona eura po sezoni da se pridruži klubu. Navedena brojka je 12 puta veća od njegove trenutne plate i četiri puta više od onoga što će zarađivati kada produži ugovor s Los Blancosima.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je u španskojTV emisiji El Chiringuito da je Vinicius dobio nekoliko ponuda, ali samo razmišlja da ostane u velikanu iz Madrida. 

Jedna od tih ponuda stigla je iz PSG-a, koji je napravio svoj prvi potez još prošle godine kada ga je htio dovesti. 

U njihovim razgovorima, PSG mu je ponudio velikodušan bonus za potpis, kao i niz komercijalnih prilika u Kataru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, za Vinicusa je mnogo važnije to što osjeća da je cijenjen u Real Madridu, te je svojim agentima rekao da uopšte ne razmatraju ponude te želi da ostane vjeran Kraljevskom klubu.

Na vrata su mu pokucali i Liverpool, Chelsea i Manchester United , ali su svi dobili isti negativan odgovor.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Nadam se da je sada ovim prepametnim licima dovoljno pojašnjenje u čemu je razlika, kada kažu i real plaća pa ima prednost nad drugim klubovima ker ima novac. Da to je točno ali Real palća igrače, a ne legionare, koji idu onom tko ponudi više.
4 2
denimen9
A šta im Real radi i na terenu i van njega ccc. Ajmo Super Liga još to da se završi i da uživamo u fudbalu.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi