11

Komentari (11)

amex
Cujj igrao lose prethodnih sezona, ko da lik ima 30 godina a ne 21.. dobar igrac, odličan!
user1601076490
Uopće nije tražio novi ugovor, lupate gluposti kao po običaju, već mu klub želi dati bolji ugovor. Vinicius on his contract situation with Real Madrid: “I'm very calm, I want to stay and I don't care how long my next contract will be or how much they will pay me. All that matters to me is the satisfaction of being in the best club in the world”, he told Eto novinaru pročitaj malo bolje pa ćeš skontati.
burazengija
Vec pokazuje ono sto sve brazlice odlikuje, zelja za novcem! Cast izuzetcima!
Mahatma.Barbie
Pa sto ne bi tražio više para? Bale zarađuje 21 milion godišnje, a konstantno povrijeđen. Vinicius zaslužuje bar 10.
burazengija
Nista sporno o formi i tome nego onako spominjem njihov problem.
m1987
Kako glup naslov...
Miskee
Slažem se 100% sa tobom
denimen9
Upravo tako. Naš čovjek (novinar) ne razumije da u normalnim državama ako uspješno radiš svoj posao, sasvim normalno je da pitaš za povišicu, da planiraš život itd itd. I u normalnim državama direktori sasvim normalno reaguju na to. Druga je stvar što neki kvazi novinar 6 7 godina piše glupe članke za platu od 500 KM pa ne smije ni pitati za povišicu.
Vuk13
Brate on kakve clanke pise ako ima 500km i to je previse
m1987
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.