Vinicius Junior za sebe rekao da je najbolji na svijetu, a onda fotografiju komentarisao Mascherano

Oglasio se na Instagramu

Vinicius Junior za sebe rekao da je najbolji na svijetu, a onda fotografiju komentarisao Mascherano

E. Čaušević

Vinicius Junior izazvao je dosta pažnje u intervjuu koji je dao ovih dana za španske medije.

Vinicius je prošlog ljeta stigao u Real Madrid kao jedan od najvećih potencijala u svijetu fudbala, te je uspio da dođe do solidne minutaže u ovom klubu.

On je priznao da je imao ponudu i Barcelona koja je novčano bila bolja za njega, ali da je na kraju izabrao Real Madrid jer mu se više svidio projekat kraljevskog kluba.

Također, u istom intervjuu Vinicius je rekao da misli za sebe da je najbolji igrač svijeta, te da je iza njega Neymar. Mnogi su se nasmijali što uopšte nije spominjao Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon što se ova izjava pojavila na Instagramu komentar je ostavio i bivši igrač Barcelone, Javier Mascherano, koji očito ne može da vjeruje šta je Vinicius izjavio. Mascherano je samo zbunjeno napisao "Šta?".

Fotografija FC Barcelona Balkan fans.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti