Pojavio se kompletan snimak: Viniciusa su tukli, a on je na kraju isključen

Šta su ovdje radile sudije?

Pojavio se kompletan snimak: Viniciusa su tukli, a on je na kraju isključen

E. Oštraković

Ekipa Real Madrida poražena je u utakmici 35. kola La Lige na gostovanju kod Valencije, a utakmicu je obilježio Vinicius Junior.

Naime, on je u nadoknadi meča napravio totalni haos, te je nakon sukoba koji se desio sa protivničkim igračima dobio direktan crveni karton.

Valencia je napala od prve minute. Courtois je uspio nekoliko puta dobro reagovati u prvom poluvremenu, no u 33. minuti meča ni Belgijanac nije mogao ništa napraviti.

Diego Lopez je iskoristio nepažnju Ferlanda Mendyja i postigao je pogodak za veliku radost na ispunjenoj Mestalli i vodstvo Šišmiša od 1:0.

Drugo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Real Madrida, ali nisu uspjeli gosti da postignu gol koji bi im donio bod na ovoj utakmici.

U sudijskoj nadoknadi desile su se jako ružne scene, a direktan crveni karton dobio je Vinicius Junior jer je udario igrača Valencije.

Oglasi

Ipak, sada se pojavio kompletan snimak na kojem se vidi da Vinicius uopšte nije pokrenuo tuču, te da je prvo on bio pretučen.

Napao ga je domaći golman Mamardashvili, a zatim ga je nekoliko igrača Valencije udario, a samo Vinicius je isključen.

Snimak koji se pojavio možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S tri osvojena boda Valencia je napravila ogroman korak ka opstanku. Skočili su na 13. mjesto tabele s ukupno 40 bodova i na tri kola prije kraja pobjegli su pet bodova Valladolidu koji je u zoni ispadanja.

Real Madrid s druge strane više nema za šta igrati i oni će do kraja sezone igrati poprilično nevažne utakmice.

Top Komentari

Adrian
Dobije crveni jer on dobija udarac, jer njega citavo vrijeme prozivaju rasistickim uvrdama, i onda neko kaze sudije na strani Reala.
5 4
user1574859714
Bilo je i vrijeme da neko pretuce malo ****o. Umisljeno,prepotentno,prgavo
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi