Ovako se ne ponaša jedan igrač kluba koji ima prefiks 'kraljevski' - Bahatost je bezgranična
Foto - EPA

Vinicius Junior na udaru javnosti

Ovako se ne ponaša jedan igrač kluba koji ima prefiks 'kraljevski' - Bahatost je bezgranična

Midhat Šljivak

Real Madrid je na Santiago Bernabeu uz poprilične muke savladao Cadiz s 2:1 i na pauzu Kraljevi odlaze kao drugoplasirani tim španske La Lige iza velikog rivala Barcelone.

Kraljevi su do samog finiša strepili za pobjedu u duelu protiv Cadiza. Nestvaran promašaj Luke Modrića i zatim velika greška Thibauta Courtoisa kod gola protivnika, mogli su ih skupo koštati, no imali su sreće jer je Cadiz promašio zicer u nadoknadi.

Ovaj meč obilovao je oštrim startovima. Sudija Cesar Soto Grado imao je pune ruke posla, a u jednom trenutku na terenu je došlo do okršaja između defanzivca Cadiza Falija i napadača Real Viniciusa Juniora.

Fali je laktom u glavu udario Rodryga. Sudija i VAR to nisu vidjeli, ali jeste Vinicius, koji je potom krenuo da se obračuna s protivničkim fudbalerom.

Njihova ratobornost donijela im je po žuti karton, a zvijezda Real Madrida je u gužvi uspjela da uvrijedi Falija i Cadiz. Defanzivac gostiju otkrio je šta mu je Vini rekao

"Vinicius nam je rekao da smo drugoligaški klub. U fudbalu dosta toga kažemo jedan drugom, ali postoje određene stvari koje su nedopustive. To su ovakve stvari", poručio je Fali.

Oglasi

Nakon ove izjave defanzivca Cadiza mnogi su se obrušili na Vinicusa Juniora i smatraju da je postao previše bahat.

Mladi Brazilac je poprilično nervozan u posljednje vrijeme. Često se svađa sa sudijama i protivničkim igračima, a i sinoć je ponovo požutio nakon obračuna s Falijem.

Ove sezone 22-godišnji Brazilac igra dosta dobro. Nastupio je u 21 utakmici u svim takmičenjima i ima učinak od 10 golova i pet asistencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vinicius neće imati mnogo vremena za odmor. Priključuje se selekciji Brazila koja će put Katara gdje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

On za nacionalni tim debitovao u septembru 2019. godine i u 16 odigranih susreta postigao je jedan pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
vinisijus je jedno ogromno gowno,bahato,smrdljivo,odvratno,padavičarsko,prepotentno i baš dolikuje da igra u tom smrdljivom klubu
1 4
user1658818016
Koliko god imao golova igra lose a posebno me nervira kad se baca ili se svadja sve bi sam da uradi a ne uradi SAM skoro nista
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi