14

Komentari (14)

Amansio
Ja vi radite za eksere sve moralisti čime je mali pokazao išta drugo sem poštovanja prema klubu, igračima i navijačima ne serite više moralisti.
Bohemia
Drzavu za 1000 KM
miki30
Hahahhah, svaka čast za potez, al nešto mu nevjerujem. Nije samo njemu, nego općenito današnjim igračima. Čim pokucaju arapski dolari na vrata, odoše ti vjerni igrači za parama, kakav grb kakvo poštovanje, nema toga danas.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Real je veci od Arapa
miki30
Jeste bruda i nisam ja ništa loše ni mislio, Real je Real. Kažem onako općenito za današnji fudbal, svi igrači trče za parama. Slabo ih ima koji su lojalni ili odani ekipi, danas ljube grb sutra prelaze u drugu ekipu.
Gvardijan
Potpuno se slazem s tobom.Sutra kada dobije neku bolju ponudu i za veci novac i predje u drugi klub onda ce ljubiti grb tog kluba.Nema tu ljubavi.Samo patetika i biznis.
denimen9
To da, ali cinjenica da Vini ima platu od samo 3.5 mil i da ceka kraj sezone da razgovara o novom ugovoru dovoljno govori kakav je to momak. Bio je 10 dana na odmoru ovo oko nove godine, lik cijelo vrijeme gledao NHL, NBA i NFL. Po meni previše bolestan za sportom. Ali kada neko prosipa trikove ko Ronaldinho normalno je da zaslužuje i platu vecu od ostatka planete.
miki30
Tačno to želim reći, nisam uopšte omaložavao Real, kažem onako kakva je danas situacija sa igračima. Ko fol ljubi na svakom koraku grb kluba za koji igra sutra predje u drugi pa kaže oduvjek mu bio san igrati za taj klub.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Pa dobro to je standardna priča kod nogometaša. Sjetimo se da je i Robinho isto ovako došao u Real, šarmirao sve sa svojim driblinzima i onda otišao u City po prve njihove pare kada su došli Arapi i unistio svoju karijeru
Klicko
Pokvareno brazilsko gowno,isprdak.Da mu mahneš šakom eura otišao bi gdje god.
Bohemia
Rece Bosnjo koji firmu mijenja za 50 KM ?

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Kakvu firmu, kad još školu nije završio, Klinjo, ah cuj mene Klicko, Klinjo
Emin_Podzic
Sutra el classico vidjet cemo sutra sta ce vam uraditi to "brazilsko gowno,isprdak"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.