Vinko Marinovć ostaje selektor mlade reprezentacije BiH

Produžio ugovor

Vinko Marinovć ostaje selektor mlade reprezentacije BiH

E. Čaušević

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović ostaće na toj funkciji i u narednom kvalifikacionom ciklusu.

Marinović je danas u „Kući fudbala“ u Sarajevu produžio ugovor sa Nogometnim/Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine do oktobra 2020. godine.

„Velika je čast voditi jednu nacionalnu selekciju i lako smo se dogovorili za produžetak saradnje. Mi se već odavno pripremamo za obaveze koje čekaju mladu elekciju u ovoj godini. Pred nama je veliki izazov u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gdje ćemo imati veoma ozbiljne protivnike. Moramo biti spremni za to i nadam se da ćemo i u sljedećem kvalifikacionom ciklusu predstaviti Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu“, rekao je Marinović.

Mladi zmajevi kvalifikacije počinju 26. marta utakmicom sa Moldavijom.

Top Komentari

mirza24
Sta ce vam ti amateri treneri dajte ex igrace sto su igrali u zap Evropi i finansijski neovisni a ne ove marinovice , muse , erbeze . Nalic osvojio sa Svedskom EP i tu je u BH a vi uzimatw marinovica koji ste vi glipan.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi