Marinović u svom stilu: Idemo po povoljan rezultat

FK Sarajevo čeka derbi sa Zrinjskim

Marinović u svom stilu: Idemo po povoljan rezultat

S. Mlaćo

Nakon prolaza u finale Kupa BiH, FK Sarajevo sutra u Mostaru čeka derbi sa Zrinjskim.

Bordo timu će sigurno mnogo znači pobjeda u srijedu protiv Tuzle City (3:1), što je jasno istakao na press konferenciji Vinko Marinović.

Marinović je sada najavio gostovanje Plemićima.

"Pobjeda u srijedu će nam puno značiti. Postigli smo i tri gola, mnogo će to značiti za samopouzdanje", kazao je Marinović.

Dotakao se i subotnjeg rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo puno vremena, osvježili smo ekipu, a nadam se da ćemo u Mostaru ponoviti dobru igru i ostvariti jedan povoljan rezultat".

Sudijski komitet NFSBiH je odlučio da derbi pod Bijelim brijegom sudi Frano Jelić iz Širokog Brijega, a susret počinje u 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Ojjj al ce ga pihtari oglabati hahahahahahaa
1 14
Deepy
Lagani kec ;)
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi