21

Komentari (21)

Chico
Predugo je Marinovic prezivljavao na osnovu ekipe koju je Husref stvorio. Ovo je plod njegovog rada. Jadno, bijedno i bezidejno Sarajevo. Gdje svi stoje osim Djokanovica i dodaji loptu propaloj zvijezdi splitskog Hajduka i cekaju da se nesto desi.
Olala
Meni j vise smijesan lik koji je neki dan govorio Zrinjski se gasi,dovode igrace iz hrvatske druge lige hahaha bome nam momak spusti i treba kad ste se digli u nebesa..Sarajevo jest sampion hvala Bogu ali ljudi mi smo najslabija liga u Evropi i vi se nesta dizete...Znaci kad udjemo u grupnu fazu onda nesto recite a ne ovu ligu mozes uzeti sa igracima iz Zimbambvea
Olala
Velkoskog bas gotivim legenda je u FK Sarajevu,ali brate mili treba mu se zahvaliti,treba nam nesto mladje ,zivlje...I Vinko reci malo igracima da sutaju van 16,ili nemaju muda za osutati ili nemaju toliko jak udarac da dobace do gola fakat neznam ali rijetko ko da osuta iz daleka,eto Tatar i Rahman su znali nekad pokusati ali i oni rijetko...malo vise za gol znaci samo,nemoze se dat gol ako se ne suta,pa odbice se jedna naletice nas i gol
Olala
Hocemo Mustedanagicaaaaaa u prvih 11!!!
rabodimis
Toliko nesporazuma na terenu kao da su se igraci upoznali juce, igra sporija, puno sporija, agresivnost 0 bodova.. Sta ste vi radili na pripremama ? Igrali sokera i vjerovali da ste bolji od svih ? Nista uigrano, nake akcije, nista, nabi i na snagu ako moze sta super.. Pidro ko na sihrima, umjesto da napreduje on sve gori.. Lose je ovo Vinko, skroz lose..
Ajax11
Pod hitno Krstu na klupu, nemoze taj igrati više 90 min. Tini samo dozvoliti da ima jedan kontakt sa loptom, frajer pegla loptu i samo se vrti u krug sa njom
Decembarski
Sram vas bilo pizari,hocete Zelju za 100 godina ostavite bez Evrope
K78
Sad ni Vinko ne valja... do jucer trener svih trenera..... kakav Pep i City.... poceo je raspad malog torpeda...
LevoKrilo
Kompleksaš, ta Atalanta natrpa Milan i sve ostale talijanske klubove kada god hoće... Sarajevo je dovelo ako ništa, samo poslije rata europski klubova što neko nije u svojoj historiji...
BlueBoys
LevoKrilo
Je li moguće da nesmije Velkoskog zamjeniti??? Čovjek ne može više nigdje igrati...To svi vide, samo treneri u Sarajevu zadnjih godina ne vide...Pa ko ga čuva više? Buket cvijeća i mrš!!!
rabodimis
Drugarski, da mu ne propadne nastup na EP.. Je*o to sto se setka po terenu, usporava igru maksimalno i nikakve koristi od njega, sem za protivnike zbog zamalo primljenog gola u prosloj tekmi.. Hvala Bogu pa bar Dusan crveni dobi, ko bi opet gledao njegove centarsuteve u nepoznato.. u 5 utakmica pogodi jedan.. Andrej Djokanovic je najveca zvijezda ovog Sarajeva.. Dupovac odlican takodje..
Bajernovac
druze igras kuci treba da pojedes protivnika ako si dostojan da budes prvak
Rajvosa2019
E moj Vinko , zadnje 2 tekme lose - vezni red labav / kao da ga i nemamo , fali Amarova borbenost na svakom cosku
nedim_rajvosa46
Upravo tako...tačno se vidi koliko fale Benjo i Amar...
Tarik_Hakalo
Sarajevo nema pojma. Bolje vam da ne idete na kvalifikacije za LP, samo će te se osramotiti kao i prethodnih 25 god.
nedim_rajvosa46
A šta ste vi uradili u prethodnih 25 godina?
Tas14
Šta visiš po našim člancima i raduješ se kad Sarajevo izgubi prvi put nakon godinu i po?
Tarik_Hakalo
Atalanta 8 - 0 Njanjajevo
BordoBijeli
@Tarik_Hakalo A vi imate?Koji ste 4.ili5.?
rabodimis
Moj Tarice.. pricas o necem sto vi niste dozivjeli u 100 godina postojanja.. Al mozda niste htjeli da se sramotite pa pustili druge klubove da se brukaju.. a vi namazano sampionski harali drugom ligom, igrali nikad vidjene derbije sa Olimpikom.. Hvala vam u ime nas koji se svake godine brukamo sto ste sacuvali obraz..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.