14

Komentari (14)

ryan.giggs
Samo naprijed Vinko da ih opet utjeramo u cvaju!!
Asam85
A očekujem da popušite ko i vazda, i nadam se da ćeš moja očekivanja ispuniti, malo za****ncije nije na odmet.
Merso9
Pitar sam ali Brko uvijek bude realan i korektan,uz Odovica jedan od najboljih zeljovaca.
Sarbit2019
Nebitna utakmica za FK Sarajevo kao i svaka druga.Imamo ugodnih + 9.
tbra
Nebitna ako zivis u zivinicama, kao sto i pretpostavljam
Sarbit2019
tbra@gdje god da zivim za FK Sarajevo je nebitna utakmica jer ima + 9 za razliku od vas jer ce u Nedelju Siroki biti 2 , a Velez 3 tako da nama nista ne znaci.Vi nam niste konkurencija od 2012 sada je 2021 PASA moj iz Sehera ili Ilijaša???
manijacci8787
Sve se vidi na derbyu sarbite seljaacino mrtva
Sarbit2019
manijacci8787@vidi se kako se ne vidi prosli put zeljkan 2 pobjede dobio POHVALNICU ,a FK SARAJEVO TITULU vi ste nebitan klub tim za FKS NEBITAN seljaci ciji je glavni sponzor Brajlovic iz Ustikoline mrtva seljacina kao i TI.
GiS
Samo polako treba uci u derbi. Vinko, nadam se da ces u potpunosti smiriti igrace, i da cemo igrati cvrsto, takva igra njima ne odgovara, a sigurno preko kontri pomocu Mesanovica i Fanima mozemo doci do 3 boda, a ni X nije uopste los. Naprijed rajvo !
Edin Merlin
Ma kakav X,jesi li lud. Ima da ih zveknemo !!!
GiS
@Edin Merlin aBd drug, volio bi i ja, jer bi rijesili pitanje prvaka skoro pa sigurno. Ali ne treba se razocarati i ako X bude, namazan je Amar, znas da vecinom bude interesantno kad on vodi anamo one
Edin Merlin
Proslo derbi su se provukli jer nas je realizacija zezala,ovaj put nema izgovora !
GiS
@Edin Merlin i ja se nadam..Prosli derbi Tatar nevidljiv bio, pa i nismo u gubitku sada zbog njega(poredeci prosli derbi, ne cijelu polusezonu), dok smo definitivno u gubitku Rahmana, ali tu je TIno koji ga moze adekvatno zamjeniti..E najveca promjena je u napadu, tu smo definitivno na dobitku, i nadam se da ce Mesanovic izdominirati i zabiti zicere, a ne ko debeli Handzic koji je htio poniziti zelju, da bi na kraju samo samog sebe ponizio..
BordoBijeli
Hajdeeee Vinko!!!Pobjedom pa cak i bodom dolazimo do nove titule.To je samo po sebi dovoljna motivacija.Hajde da zgazimo mitomane!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.