17

Komentari (17)

Hamid
Kad bi mi neko znao reci kakva je uloga Susica u ekipi osim toga sto cestita saigracima nakon postizanja golova
rudnik
Sadik82
Svaka cast momcima, ali nema opustanja. Bice sad svakakvih komentara kako smo svjetlosne godine ispred, poderali, ovo-ono. Ima istine da smo bili bolji jedno vrijeme, jedno vrijeme i nismo. U ovoj ligi bez 100% angazmana neces nikoga pobijediti.
Matic
Prosle godine sam pisao da komsijama treba trener poput Vinka da bi napravili neki iskorak. Sada se vidi da sam bio u pravu.
ludilobrale
selver79
popravlja se svaka cast Vinko goni tako
SonPen1946
ŠAMPION, ŠAMPIONSKI, OPET!!
Penderinos
Veće su šanse da se Hico pojavi ispred Reichs Partei Gelendea nego da Sarajevo propusti titulu P.S znam da se piše skupa, ali tad administratori smatraju komentar uvrijedljivim
Penderinos
Sami vladaju ligom
Rajvosa2019
Slazem se da smo dobro i zasluzeno pobjedili , nije ono bila kriza moj Vinko nego kondicija - na kondiciji pod hitno proraditi , slicno smo pali i protiv Celtica 55-60 minuta
MangasColoradas
@Rajvosa2019 ...to se ni ne primijeti toliko na ovim ligaskim utakmicama koliko protiv fizicki dominantne ekipe kao sto je Celtic...tu se bas vidjelo da nasi igraci nemaju ni 30% fizicke spreme koju imaju igraci Celtica...nadam se da su to shvatili u klubu i da ce nesto uraditi po tom pitanju,a i igraci bi trebali malo da porade na sebi.
K79
Nisam navijac sarajeva al drago mi je radi Vlade nemaš pojma kolko Haha Haha Haha
Rajvosa2019
@MangasColoradas Jarane pojedinci poslije 50-60 minute jedva hodaju po terenu - veceras se probudili poslije 2:2 / Benji kapa do poda kao masina gore-dole - Zrinjski po mom misljenju sto se tice kondicije svjeziji + spremniji / mi smo ipak sa svojom klasom bolji // @K79 I meni jarane , juce se bas osilio - stari kockar i pijandura
ludilobrale
Majstore izracunaj koliko je Sarajevo u 15 dana odigralo utakmica pa ona protiv Buducnosti teska i fizikoom i mentalno prije poslije toga odma Celtic prije toga imao si Olimpic i Slobodu puno je to utakmica oni trebaju odmor pod hitno.
SeoRusilac
Vlado Jagodić: Mislim da je kolega nekulturan
SeoRusilac
Vlado Jagodić botina
Zapad
Ma deremo sve liga glat aBd. A sto ne i kup imamo sirinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.