Van Dijk u toku zagrijavanja prišao legendama, a takvu njegovu molbu niko od njih nije očekivao

Ferdinand je znao da ga moraju poslušati

Van Dijk u toku zagrijavanja prišao legendama, a takvu njegovu molbu niko od njih nije očekivao

E. Čaušević

Liverpool je danas neočekivano poražen u gostima od Nottingham Foresta, a nakon utakmice u centru pažnje se našao Virgil van Dijk zbog poteza koji je napravio tokom zagrijavanja.

Od Redsa se očekivalo danas da će doći sigurno do tri boda na gostovanju protiv Notinghama pogotovo jer je Liverpool na ovaj meč stigao nakon velike pobjede u prošlom kolu protiv Manchester Cityja.

Međutim, Liverpool je danas još jednom razočarao svoje navijače i ostao je bez bodova što još jednom pokazuje da se Redsi ove sezone baš ne nalaze u nekoj sjajnoj formi kao prethodnih godina.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se posebno defanzivac gostujućeg tima Virgil van Dijk i to zbog poteza kojeg je Nizozemac napravio tokom zagrijavanja pred današnju utakmicu.

Mečeve Premiershipa u Engleskoj već nekoliko sezona prenosi BT Sport koji ima specijalne emisije prije i nakon utakmica, a tako je bilo i danas kada je u pitanju susret Nottinghama i Liverpoola.

S terena su se pred ovaj meč javljali nekadašnji engleski igrači Rio Ferdinand i Peter Crouch, a ekipa BT Sporta se smjestila ispred gola gdje su se zagrijavali igrači Liverpoola.

Oglasi

Međutim, u toku javljanja s terena u prenosu se moglo vidjeti kako Van Dijk prilazi jednom od voditelja i mnogi su mislili da će on prići da se pozdravi s nekadašnjim fudbalerima, ali se to nije desilo.

Ubrzo nakon toga voditelj je prišao ovom dvojcu i rekao je da Van Dijk traži od njih da se pomjere van terena jer im smetaju tokom zagrijavanja, te da im bez ikakve potrebe zauzimaju prostor.

"Virgil želi da se malo pomjerimo jer im smetamo. Momci, ajde da se pomjerimo malo jer štoperi moraju da odrade zagrijavanje kako treba", poručio je Ferdinand, a onda se ubacio i Crouch.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mogu da to urade bilo gdje tu na terenu, ali nećemo se raspravljati".

Ekipa se na kraju pomjerila i ispoštovala je zahtjev Van Dijka koji je bio u pravu jer su oni bili skoro na vrhu šesnaesterca kada je emisija počela, te je Ferdinandu bilo jasno zašto defanzivac Liverpoola to traži od njih.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi