Ambiciozni Vis Simm Bau angažovao novo pojačanje

Imaju visoke ambicije

Ambiciozni Vis Simm Bau angažovao novo pojačanje

A. Čaušević

NK Vis Simm Bau je finansijski izuztno stabilan klub pa su logičan slijed i visoke ambicije koje ima ovaj federalni prvoligaš.

Već u svojoj prvoj sezoni u Prvoj ligi FBiH klub iz Kosova se bori za promociju i plasman u Premijer ligu.

U proljetnom dijelu sezone dres Simm Baua će nositi Amar Beširević, poznato lice kao sa prvoligaških tako i sa premijerligaških terena.

Beširević je u prvom dijelu sezone nastupao za Olimpik, igrao je na pet mečeva, a nakon odlaska s Otoke bivši omladinac FK Željezničar je završio transfer u Vis Simm Bau.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Beširević bi trebao biti samo jedno u nizu pojačanja koji će u narednom period pojačati četvrtoplasiranu ekipu Prve lige FBiH nakon jesenjeg dijela sezone.

Top Komentari

Rigel
E jesu se pojacali u pm.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti