Vis Simm Bau starta u četvrtak, prvi trening u petak u Doboju

Već su angažovali određena pojačanja

Vis Simm Bau starta u četvrtak, prvi trening u petak u Doboju

S. Mlaćo
Jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH NK Vis Simm Bau sa pripremama će startati 14. januara (četvrtak).

Tada će biti obavljena prozivka, a prvi trening zakazan je dan kasnije na pomoćnom terenu FK Sloga u Doboju.

“Ovom prilikom se želimo zahvaliti ljudima iz FK Sloga, kao i gradskoj upravi grada Doboja, koji su nam izašli u susret i ustupili pomoćni teren za treniranje i odigravanje prijateljskih utakmica. Također, želimo napomenuti da je ovo samo jedan dio saradnje ova dva kluba, koji će u narednom periodu sigurno biti veći“, istakli su iz ovog kluba.

Kada su pripremne utakmice u pitanju, u subotu 23.01. Simm Bau će odmjeriti snage sa Mladosti Doboj Kakanj, dok je za nedjelju 31.01. dogovoren susret sa FK Krupa, također premijerligašem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Simm Bau je ove zime u svoje redove angažovao Šerifa Hasića, Nermina Jamaka, Dinu Kalesića, Dinu Dizdarevića, Novicu Petrovića, Selmira Mahmutovića...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi