Višća asistent u velikoj pobjedi nad Bešiktašom
Višči je ovo ujedno bila peta asistencija u turskom nogometnom šampionatu, a na svom kontu, vrijedi istaći, ima i tri pogotka

Basaksehir vodeći u Turskoj

Višća asistent u velikoj pobjedi nad Bešiktašom

Bh. nogometaš Edin Višća iz kola u kolo pruža odlične partije u dresu Basaksehira.

Višćin tim je večeras u sklopu 11. kola turskog šampionata savladao Bešiktaš s minimalnih 1:0, a važan doprinos u ovom trijumfu dao je upravo naš reprezentativac upisavši asistenciju.

Jedini gol na utakmici je viđen u 18. minuti kada je Višća asistirao Epureanu, koji je matirao Kariusa i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

U drugom dijelu utakmice Bešiktaš je, istina, bio nešto bolji na terenu, imao je više prilika, no Basaksehir se uspio odbraniti i osvojiti zlata vrijedna tri boda u borbi za naslov prvaka Turske.

Cijeli meč sa Basaksehir su odigrali i Višća i Bajić, a njihov tim se trenutno u Superligi nalazi na prvoj poziciji s 24 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi