Žestoka kazna za Ardu Turana
Nakon što je pjevaču nanio teške tjelesne povrede, Arda Turan se sa pištoljem pojavio u bolnici. Tražio je od pjevača da ga upuca zbog onog što mu je učinio. Na kraju se srećom sve okončalo bez tragedije (Foto: EPA)

Bašakšehir ga ne žali

Žestoka kazna za Ardu Turana

M. Šljivak

Turski fudbaler Arda Turan našao se u velikim problemima.

Iskusni 31-godišnji ofanzivac je prije nekoliko dana ušao u obračun sa turskim pjevačem Berkayom Sahinom, te mu je nakon fizičkog sukoba slomio vilicu.

Sve je počelo nakon što je Sahin upozorio Turana da mu ženu ostavi na miru, da bi se nakon tuče Turan pojavio s pištoljem u bolnici.

Tužioc je podnio krivičnu prijavu protiv turskog fudbalera za nanošenje teških tjelesnih povreda, seksualno uznemiravanje i nelegalno posjedovanje oružja, te mu prijeti viš od 12 godina zatvora.

Dok čeka suđenje Arda je dobio kaznu od Bašakšehira, kluba sa kojim je pod ugovorom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Rukovodstvo istanbulske ekipe kaznilo ga je sa 370.000 eura, a ako bude proglašen krivim pred sudom, ovaj klub će ga i otpustiti.

Tako bi na najgori mogući način zvijezda turskog fudbala mogla završiti karijeru, koja je nekada bila velika, ali je glupostima van terena ona itekako upropaštena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi