"Ako dovede Višću, Fenerbahče će biti prvak"
FOTO - EPA

Ugledni turski novinar poručio

"Ako dovede Višću, Fenerbahče će biti prvak"

A. Beganović

Uz Galatasaray i Bešiktaš, najtrofejniji turski klub, Fenerbahče, posljednju titulu prvaka Turske osvojio je 2014. godine.

Navijači Fenerbahčea dugo čekaju na novu titulu, a uvjereni su da je aktuelna sezona sjajna prilika za prekid višegodišnjeg "posta".

Fenerbahče se trenutno nalazi na 5. mjestu tabele sa 29 sovojenih bodova, dva manje od vodećeg Gaziantepa, ali i utakmicu manje i vjerovatno će do kraja sezone voditi veliku bitku za titulu.

Svjesni su i čelnici kluba da imaju veliku priliku svoje vitrine ukrasiti novim peharom, pa će u zimskom prelaznom roku pokušati dodatno pojačati ekipu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Jedan od onih koji je na vrhu liste želja Fenerbahčea je i bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća, a glavni urednig Fotomaca, Zeki Uzundurukan, smatra da upravo Višća može biti prevaha u borbi za titulu.

"Mislim da će ukoliko dovede Višću, Fenerbahče biti prvak", rekao je Zeki Uzundurukan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi