Višća nije želja samo klubova iz Turske

Bh. fudbaler tražena roba

Višća nije želja samo klubova iz Turske

Edin Višća na kraju sezone će vjerovatno promijeniti sredinu, javljaju turski mediji. 

Standardni bh. reprezentativac već neko vrijeme bilježi fenomenalne partije u turskom prvenstvu i bez sumnje je jedan od najboljih igrača u Basaksehiru, a šanse da ostane u timu iz Istanbula su minimalne. 

Da je Višća "tražena roba" na tržištu potvrdio je i trener kluba Abdullah Avci.

"Za Višću ne postoji interes samo od strane turskih klubova, žele ga također i klubovi iz drugih evropskih liga", kazao je Avci u izjavi za tamošnje medije. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kao klub koji je najviše zagrizao za Višćine usluge spominje se Trabzonspor. Ovaj prvoligaš naredne godine slavi 50. godina postojanja i za tu je prigodu, više neko ikad, cilj naslov prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi