Više nema strpljenja: Romelu Lukaku poslao jasnu poruku čelnicima Manchester Uniteda

Ne zna da li će ga prodati

Više nema strpljenja: Romelu Lukaku poslao jasnu poruku čelnicima Manchester Uniteda

E. Čaušević

Belgijski napadač Romelu Lukaku u posljednjih nekoliko sedmica je stalna meta špekulacija oko mogućeg odlaska iz Manchester Uniteda.

Lukaku je u United stigao prije dvije godine iz Evertona kao veliko pojačanje, ali mnogi vjeruju da nije ni približno ostvario ono što se od njega očekivalo na Old Traffordu.

Već nekoliko sedmica se špekuliše uveliko o tome da će Lukaku napustiti Crvene đavole i potpisati za Inter koji je pokazao veliko interesovanje za Belgijanca.

Navodno, u Manchester Unitedu žele da prodaju Lukakua i novac ulože u dovođenje novih pojačanja. No, belgijski napadač još uvijek ne zna šta se dešava i zatražio je od kluba da donese konačnu odluku oko njegove budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam šta je klub odlučio. Oni moraju donijeti odluku i saopštiti. Neću uopšte da se bavim nekim špekulacijama. Igram fudbal i to je jedino što me interesuje. Nadam se da će klub donijeti odluku što prije kako bih znao kako stvari stoje", rekao je Lukaku.

Belgijanac s Unitedom ima ugovor na još tri godine, ali očito nije u planovima Ole Gunnara Solskjaera koji je na mjestu napadača šansu više davao Marcusu Rashfordu. Lukakuova sudbina bi uskoro trebala biti poznata.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi