Više od fudbala: Navijač Birminghama utrčao u teren i nokautirao igrača Ville!

Više od fudbala: Navijač Birminghama utrčao u teren i nokautirao igrača Ville!

Edmir Škorić

U toku je gradski derbi između Birmignhama i Aston Ville, a on se igra u sklopu 36. kola engleskog Championshipa.

Dueli Birmignhama i Ville su posebna priča zbog žestokog rivaliteta navijačkih grupa, a to se moglo primijetiti i danas na St. Andrew's stadionu.

Jedan navijač Birmignhama je utrčao u teren, a onda nokautirao gostujućeg igrača Grealisha, nakon čega je nastala velika gužva, no sve se vrlo brzo smirilo.

Ovaj potez će dodatno podgrijati ionako uzavrelu atmosferu na terenu i tribinama, a tek je sredina prvog dijela.

Top Komentari

Ante G.
Samo u jednoj mozdano ucmaloj zemlji, jedan samoprozvani novinar ovakav cin divljastva i vandalizma moze predstaviti u pozitivnom svjetlu. Gdje je civilizacija stigla, ovo bi svako najostrije osudio, kao novinar se zauzeo za procesuiranje istog, dajuci djeci primjer sta i kako treba u zivotu... Jedino ovdje jedan kreten uzme i napise ovakvo nesto, kako bi skupio par bodova kod huligana, mentalno nezrelih osoba, kakva je i sam. Sutra kada ponovo neki Vedran bude ubijen, da znas da si ti taj koji je ubacio metak u pistolj ovim, "novinaru".
2 2
*p!p!t@*
Ovi ss.ba "novinari" odavno žive za klik na vijest. Da Bog da za hljeba nemali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti