Fudbaler Leedsa poslije ovog poteza nije znao je li pošao, ili je došao

Bolasie napravio šou kod korner zastavice

Fudbaler Leedsa poslije ovog poteza nije znao je li pošao, ili je došao

Danas je u 23. kolu Championshipa odigran sjajan meč Aston Ville i Leedsa, koji je nakon velikog preokreta slavio sa 3:2.

Osim po pet postignutih golova, utakmica će ostati upamćena i po jednom nesvakidašnjem potezu kojeg je napravio Yannick Bolasie, fudbaler Aston Ville na posudbi iz Evertona.

Mjesto radnje je bilo pokraj korner zastavice, a uloga žrtve pripala je Luku Aylingu kojem je fudbaler iz Konga 'prodao' dribling za pamćenje.

Ayling, koji je inače dijete Arsenala, ostao je iznenađen potezom Bilasieja koji mu je bez gledanja provukao loptu kroz noge i nastavio trk ka golu.

Top Komentari

Raikkonen
Vukmiroviću. Fino napišeš " nije znao jeli POŠO ili DOŠO. Ne ide nikako došao pošao jbg
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi