Lea, Laura i Petra sudile utakmicu muškog seniorskog ranga
FOTO: visici.com

U Višićima

Lea, Laura i Petra sudile utakmicu muškog seniorskog ranga

H. Zilić

Utakmica lige HNK-a između Višića i Sport Talenta još je jedna koja će ući u historiju bh. fudbala.

Naime, utakmicu muškog seniorskog ranga u Bosni i Hercegovini sudile su tri dame, što se rijetko viđa na našim terenima.

Takav slučaj je danas bio u Višićima.

U ulozi glavnog sudije bila je Lea Čepo iz Ljubuškog, a pomagale su joj Laura Dugandžić iz Čitluka i Petra Obradović iz Stoca.

Delegat utkamice bio je Darko Obradović iz Stoca, bivši bh. sudija koji je imao nekoliko zapaženih mečeva u karijeri, ali i poteza kojim je zaslužio poštovanje od strane bh. javnosti.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga HNK:

Utakmica je završena rezultatom 4:0 za Višiće, a Lea je pokazala samo jedan žuti karton i to gostujućem fudbaleru Puljiću.

Ovome dodajmo da su Višići ranije osigurali naslov u ligi HNK-a i naredne sezone bi trebali nastupati u Drugoj ligi FBiH-skupina Jug.

Top Komentari

vedin
Izgleda da novinar nije pročitao izvještaj sa utakmice na Bilinom polju.
4 0
blukalr
Bravo cure??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi