Vitaly utrčao na teren na Mundijalu u Kataru, ali će se zbog toga kajati do kraja života

Nije očekivao takvu reakciju zaštitara

Vitaly utrčao na teren na Mundijalu u Kataru, ali će se zbog toga kajati do kraja života

Endin Čaušević

Poznati YouTuber, Vitaly Zdorovetskiy, iznenadio je svjetsku javnost jer se vratio na veliku scenu nakon nekoliko godina odusustva, a to je uradio utrčavanjem na teren na utakmici Mundijala između Argentine i Nizozemske, no zbog toga se nakon svega sada sigurno kaje.

Vitaly je ponovo našao način kako da prevari osiguranje na stadionu i utrči na teren, te mu nije prvi put da je on to uradio u prethodnih desetak godina.

Svi su za njega čuli kada je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine utrčao na teren tokom finalne utakmice između Argentine i Njemačke, a to je često radio i na mečevima NBA i NFL lige u Sjedinjenim Američkim Državama gdje inače živi.

Također, prije tri godine su njegova tadašnja djevojka Kinsey i majka Elena napravili istu stvar kako bi promovisale stranicu za odrasle koju je tada pokrenuo ovaj popularni YouTuber.

Kinsey je utrčala na teren u finalu Lige prvaka 2019. godine između Liverpoola i Tottenhama i zbog toga je postala planetarno popularna, dok je Vitalyjeva majka to uradila nekoliko mjeseci kasnije na utakmici Svjetskog kupa u kriketu.

Oglasi

Nakon što je nekoliko godina bio odustan sa scene Vitaly je odlučio da se vrati i to na velika vrata, ali čini se da se zbog toga itekako kaje jer ni slutio nije šta ga čeka u Kataru kada utrči na teren.

On je to uradio na meču Argentine i Nizozemske što u direktnom prenosu nismo vidjeli, a čak je ponio i zaručnički prsten jer je htio da zaruči Lionela Messija, no zbog odlične reakcije zaštitara do njega nije ni došao.

Na ostalim terenima na kojima je utrčavao Vitaly je prolazio samo s novčanom kaznom, ali ono što je u Kataru napravio će sigurno dugo pamtiti i to ne baš po lijepom.

Oglasi

Naime, zaštitari su ekspresno reagovali kada su vidjeli da je Vitaly utrčao i uspjeli su ga stići i oboriti na zemlju, a koliko su žestoko to uradili najbolje pokazuje činjenica da je ovaj YouTuber zadobio prelom noge.

On je na kraju završio u bolnici kako bi mu se ukazala pomoć i navodno organizatori Svjetskog prvenstva su mu odmah zabranili ulazak na stadion i sigurno je da će dobiti još neku kaznu.

No, Vitaly je imao namjeru da se nađe ponovo u centru pažnje svojim potezom što je uspio da uradi, ali ne u mjeri koju je očekivao jer kamere ga nisu snimile tokom ovog poteza.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na kraju je završio u bolnici sa prelomom noge i nije na društvenim mrežama bio u centru pažnje koliko je očekivao, niti je na novom Instagram profilu dobio značajan broj pratitelja zbog čega sve to što je uradio u Kataru i nije baš bilo uspješno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi