Vitaly utrčao sinoć na teren da zaprosi Messija, pa slomio nogu kada su ga zaštitari zaustavili

Povratak poznatog YouTubera na scenu

Vitaly utrčao sinoć na teren da zaprosi Messija, pa slomio nogu kada su ga zaštitari zaustavili

Endin Čaušević

Popularni američki YouTuber, Vitaly Zdorovetskiy, vratio se na scenu na spektakularan način jer je sinoć ponovo uspio da utrči na teren na Svjetskom prvenstvu i to kako bi zaprosio Lionela Messija, ali na kraju je neslavno završio jer je u tom pokušaju čak slomio nogu i završio u bolnici.

Vitaly je jedan od prvih koji je postao planetarno popularan zbog videa koje je objavljivao na You Tubeu, ali je prethodnih godina nestao sa scene i nije bio toliko aktivan kao prije.

No, ovaj Amerikanac koji je inače porijeklom iz Ukrajine odlučio je da se vrati na scenu i to u spektakularnom stilu jer je ponovo utrčao na teren na jednoj utakmici Svjetskog prvenstva.

Prvi put Vitaly je to uradio prije osam godina na Mundijalu u Brazilu kada je uspio nekako da utrči na teren tokom finalne utakmice Argentine i Njemačke i našao se u centru pažnje svjetske javnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl9x4WTOEYn/[/instagram]

Također, Vitaly je i u Americi radio slične stvari na NBA i NFL utakmicama, ali prethodnih godina se malo smirio i činilo se da je završio s takvim aktivnostima, no ispostavilo se da to nije tačno.

Oglasi

On je odlučio da se na spektakularan način vrati na scenu i sinoć je uspio da utrči na teren tokom utakmice između Argentine i Nizozemske, te je imao posebnu poruku za Lionela Messija.

Naime, on je ponio zaručnički prsten kako bi zaprosio Messija, ali ga je osiguranje uspjelo zaustaviti prije nego što je stigao do kapitena Argentine.

Da stvar bude gora tokom tog zaustavljanja Vitaly je slomio nogu, ali na svu sreću ne radi se o nekom ozbiljnijem prelomu. Ukazana mu je pomoć u bolnici, a i on je na Instagramu objavio video kako ga voze u invalidskim kolicima.

   Vitaly zadobio prelom noge tokom utrčavanja na teren, pa završio u invalidskim kolicima

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl95aKEu9Cx/[/instagram]

Oglasi

Poznato je da je Vitaly bio u centru pažnje i 2019. godine kada je njegova tadašnja djevojka Kinsey Wolanski utrčala na teren u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama i zbog toga je postala također planetarno popularna.

No, to nije bilo sve iz "kuhinje" ovog YouTubera. Ubrzo nakon toga na teren je utrčala i njegova mama Elena i to na meču Svjetskog kupa u kriketu. Obje su bile u kostimima s porukom "Vitaly Uncensored" koja je reklamirala porno kompaniju ovog YouTubera.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

[twitter]https://twitter.com/Vitalyzdtv/status/1150363152384528384[/twitter]

Nakon što se primirio na nekoliko godina Vitaly je ponovo došao u centar pažnje i iako njegovo utrčavanje nije prikazano u direktnom prenosu on je uspio u onome što je htio i vratio se na scenu na legendaran način.

Top Komentari

Mowzilla
Umjesto da se vrati u ukrajinu i da brani zemlju, on idalje mahnit na mater...
4 0
edo111
Obe noge trebo je da polomi,smece jedno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi